Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της Κεφαλονίτικης κατασκευαστικής εταιρίας Peterson's Real Estate and Development του Πολιτικού Μηχανικού Τραυλού Σταύρου, η οποία θα συμμετέχει στην 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.
Η φόρμουλα του Τραυλού στην 4η Διεθνή Έκθεση Ακινήτων στη HELEXPO Αθήνας
Οικολογία
15/03/2011 | 16:46

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της Κεφαλονίτικης κατασκευαστικής εταιρίας Peterson’s Real Estate and Development του Πολιτικού Μηχανικού Τραυλού Σταύρου, η οποία θα συμμετέχει στην 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Απέναντι στις αντίξοες συνθήκες του ευρύτερου οικονομικού περιβάλλοντος, η 4η PROPERTY φιλοδοξεί να φρεσκάρει το τοπίο της ελληνικής κτηματαγοράς αναδεικνύοντας τα οφέλη από επενδύσεις σε ακίνητα, ιδιαίτερα σε περιόδους ύφεσης. Δεκάδες από τις πλέον ισχυρές και υγιείς εταιρείες της ελληνικής κτηματαγοράς που αντιστέκονται στην κρίση αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή PROPERTY προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές δελεαστικές προτάσεις που συνδυάζουν ρεαλιστικές τιμές, αυξημένη ποιότητα κατασκευής και σίγουρες υπεραξίες επιβεβαιώνοντας τον κανόνα πως οι περίοδοι ύφεσης είναι ιδανικές για επενδύσεις σε ακίνητα.

Θεματικές Ενότητες

  • Οικιστικό Ακίνητο: διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες προς πώληση και ενοικίαση
  • Χρηματοπιστωτικά Προϊόντα: στεγαστικά δάνεια, δάνεια αγοράς & εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων & ανακαίνισης με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, επισκευαστικά δάνεια, επαγγελματικά δάνεια, leasing ακινήτων
  • Ασφαλιστικά Προϊόντα: προγράμματα για την κάλυψη κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
  • Εκτάσεις προς αξιοποίηση
  • Ακίνητα Επένδυσης – Εισοδήματος στα Βαλκάνια και την Κύπρο
  • Μεγάλα Projects & Σύνθετες Παραθεριστικές Αναπτύξεις
  • Εξοχική κατοικία για όλους
  • Προκατασκευασμένη δόμηση
  • πράσινη δόμηση & εξοικονόμηση ενέργειας – το οικολογικό σπίτι

Η Petersons Real Estate and Development σαν ναυαρχίδα των εκθεμάτων της θα έχει το πρώτο οικολογικό χωρίο που είναι υπο κατασκευή στα Χιονάτα της Κεφαλονιάς .

Στο περίπτερο της εταιρίας (το οποίο θα είναι ανοιχτό για όλους τους Κεφαλονίτες και όχι μόνο) θα βρίσκεται επίσης και το πρώτο οικολογικό αγωνιστικό μονοθέσιο στον κόσμο, το οποίο αποτελεί και παγκόσμια πρωτιά . Το εν λόγω αγωνιστικό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά  παγκοσμίως στην διεθνή έκθεση autosport show που έγινε στο Birmingham της Μ. Βρετανίας τον Ιανουάριο του 2008 και απέσπασε διθυράμβους από μεγάλα διεθνή μέσα επικοινωνίας. Το SC02 κατέχει ήδη δυο παγκόσμιες πρωτιές :Είναι το φθηνότερο μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο στο κόσμο καθώς  και ότι  είναι το πρώτο μονοθέσιο με δυνατότητα κίνησης με βιοκαύσιμο (biodiesel). Tweet schlagwörter digitalpakt digitalpakt d ähnliche artikel deutscher schulleiterkongress was schulleiter von einem gestandenen kapitän lernen tadle nur, wenn du essay preis for www.schreib-essay.com helfen willst 24

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer