Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μαθητής σε διαγωνισμό αστρονομίας που πραγματοποιήθηκε κατέλαβε υψηλότατη θέση και ουσιαστικά έφτασε να είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα.
Κεφαλλονίτης μαθητής αρίστευσε σε διαγωνισμό αστρονομίας
Κοινωνία
14/01/2012 | 07:00

Ο νεαρός Νικόλας Κολαίτης, μαθητής γυμνασίου, από το μικρό σχολείο της Πάστρας  δεν έκανε περήφανους μόνο του γονείς και τους φίλους του αλλά όλους τους Κεφαλλονίτες όπου γης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μαθητής σε διαγωνισμό αστρονομίας που πραγματοποιήθηκε κατέλαβε υψηλότατη θέση και ουσιαστικά έφτασε να είναι έβδομος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μάλιστα, οι γνώσεις του πηγάζουν από προσωπική μελέτη και από το σχολείο του στο γυμνάσιο Πάστρας, τη στιγμή που τα υπόλοιπα διαγωνιζόμενα παιδιά είναι σε πειραματικά σχολεία με ειδικευμένες γνώσεις.

Το εκπληκτικό της όλης ιστορίας είναι ότι στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού βγήκε πρώτος. Φυσικά, στο facebοok φίλοι και συγγενείς έχουν ξεκινήσει τρελό πανηγύρι.

Νίκο συγχαρητήρια και από εμάς. Και εις ανώτερα !!! I think I recognize two teachers denise homeworkhelper.net/ kelly and heidi thomas

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer